Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Miracle “Efsane” dinlemedi

AKSA Süper Lig’in 6. haftasında Çetinkaya’nın konuğu olan şampiyonluğun en güçlü adayı Miracle Değirmenlik, maçı tek golle kazandı ve yoluna doludizgin devam etti. 

AKSA Süper Lig’in 6. haftasında Çetinkaya’nın konuğu olan şampiyonluğun en güçlü adayı Miracle Değirmenlik, maçı tek golle kazandı ve yoluna doludizgin devam etti.

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle geçildi.

Maçın 72’nci dakikasında sahneye çıkan genç yıldız Hüseyin Deynekli, skoru Miracle Değirmenlik’in lehine çevirdi ve takımını 1-0 öne üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

Kalan sürede başka gol olmazken, Miracle Değirmenlik “Efsane” lakaplı Çetinkaya’yı 1-0 mağlup ederek bu haftayı da 3 puanla kapatmayı başardı.

Bu sonuçla birlikte ligdeki yenilgisizliğini sürdüren Miracle Değirmenlik puanını 16’ya çıkardı ve zirve ortaklığına devam etti.

Hakan Törehan başkanlığında bu sezon tarihindeki ilk Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak isteyen Miracle Değirmenlik önündeki maçları kazanarak zirve ortaklığında ise rakiplerinin puan kaybını bekleyip liderlik koltuğunu ele geçirmek istiyor.

 

 

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Serhan Şimşek, Engin Akkagün, İsmail Egeli

Çetinkaya: Atakan Zubi, Burak Emir, Mehmet Söker, Agit Altan, Osman Şah (Dk.78 Ahmet Avcı), Cemal Ş. Kurt, Malick Mane, Özgür Ongun, Çağlar Toklu (Dk.88 Berkant), Doğukan M. Kurt (Dk.60 Mete), Mehmetali İlkbahar

Miracle Değirmenlik: Hasan Piro, Adil Y. Uçar, Halil İ. Göker, Hasan Ulukök (Dk.88 Bahadır), Emmanuel Akabueze (Dk.50 Salih Say), Şükrü H. Erdoğan (Dk.88 Justice), Kasım Tağman (Dk.46 Burak Koçar), Hüseyin Deynekli, Semih Ünaldı (Dk.90 Burak Alsan), Barkın Özaşık, Ulaş Candanal

Gol: Dk.72 Hüseyin Deynekli (M.Değirmenlik)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu