KıbrısManşet

Maypa: Kıbrıs’ta reytingleri yerlerde sürünen bu abuk dizi ne oldu?

Serdinç Maypa, sosyal medya hesabından Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi hakkında yazdı.

TRT1’de seyirci ile buluşan ve tartışmaları beraberinde getiren Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimlerinin, Kıbrıs’taki aşırı sıcaklar nedeniyle gecikeceği, dizinin ekrana gelmesinin Ekim ayını bulabileceği açıklamaları üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Serdinç Maypa, “Ansızın Aklıma Geldi” diyerek verdi veriştirdi.

SERDİNÇ MAYPA’NIN PAYLAŞIMI ŞU ŞEKİLDE:

⭕️ Ansızdan Aklıma Geldi..!
Ne oldu ama bu Kıbrıs Türk halkının tarihi ile bile oynamaya cürett edilip, utanmadan, sıkılmadan sanki da marifetmiş gibi Baş rollerine de şarkıcı #Sıla’yı döven kadına şiddetin göz önündeki en kötü örneğini
#Ahmet Kural denen dayakçıyı koyacak kadar yüzsüzleşip ,ayarsızlaşan bu maskara dizi ne oldu?
Kıbrıs Türkünün gelenek ve göreneklerini hiç bilmeden araştırmadan #Rauf Denktaş’ın Nikos Samson’dan kaçması,ona esir düşmesi safsatasını tarihi #çarpıtma rezaletini uydurup,tüm gerçekleri ters yüz eden Reyting rekorları kıracak derken Kıbrıs’ta reytingleri yerlerde sürünen bu abuk dizi ne oldu?
Ağustos’da başladı başlayacaktı ne oldu bitmedi daha Ağustos sıcakları?
Neden yazıyorum tüm bunları?
Hayatta iken hak,hukuk tanımadan #yetim hakkkı yiyerek,odun,kömür #rüşvet,peşkeş dağıtarak ayakta kalıp #zoraki alkışlanarak yine zoraki peşinden koşturulmaya zorlanmanın..
Gün gelip hiç bir işe yaramayacağıdır..!
#Atatürk gibi ölümünden on yıllarda geçse de seve seve her fırsatta onun İçin mezarına koşmak onun İçin dualar etmek ve GERÇEK sevgiyi koşulsuz ve şartsız göstermek..
işte tek gerçek sevgi ve Türkiye böyle bişeydir..
Türkiye’nin #şarlatanlarının her defasında yüzlerine Tokat gibi vurdukları bu gerçektir Kıbrıs Türklerinin bildiği en doğru ve #gerçek Türkiye sevgisi!
Yoksa siz yüz sene de böylesi #çarpık dizileri oynatsanız da vız gelir tırs gidersiniz sizden hiç bir bok olmaz!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu