KıbrısManşetToplum

Motosiklet sürücüsüne çarptı

Polis Basın Subaylığı, Işıl Otaç'ın aracı ile Pınarbaşı kavşağına geldiği sırada dikkatsizce anayola çıkış yapması neticesinde Sezer Öztürk yönetimindeki motorla çarpıştığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Işıl Otaç’ın aracı ile Pınarbaşı kavşağına geldiği sırada dikkatsizce anayola çıkış yapması neticesinde Sezer Öztürk yönetimindeki motorla çarpıştığını açıkladı. Kaza sonucu yaralanan motosiklet sürücüsü Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alındı.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“25.03.2023 tarihinde saat 18.35 raddelerinde, Boğazköy’de. Boğazköy’de sakin Işıl OTAÇ (K-67) yönetimindeki NJ384 Plakalı salon araç ile tali yol olan Pınarbaşı kavşağı üzerinden durmadan anayol konumunda bulunan Atatürk Caddesine dikkatsiz bir şekilde çıkış yapması neticesinde, o esnada yönetiminde bulunan PV542 plakalı motosiklet ile Boğazköy istikametine doğru gitmekte olan Sezer ÖZTÜRK’ün (E-20) motosikletinin önünü tıkaması sonucu çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan PV542 plakalı motosiklet sürücüsü kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu