KıbrısManşetSiyasetSporYaşam

Mr. and Mrs. Törehan

Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ebru Hanım kazanması takdirinde Özellikle teknolojiyi etkin kullanıp sıfır atık’lı bir Milenyum Belediyeciliği’nden dem vurmakta. Bunların yanında “Kum Zambakları” adını verdiği geniş kapsamlı sorumluluk projesiyle ihtiyaçlı her kesime yardım elini uzatacağı konusunda bölge halkının şüphesi yok

Mr. and Mrs. Smith; Hani şu 2005’de yayımlanan ünlü Hollywood filmi. Ünlü oyuncular Brad Pitt ve Angelina Jolie rol almıştı ilgili aksiyon filminde. John ve Jane Smith adlı aile, normal evli bir çift olup son derece normal bir yerde yaşayıp, normal işlerde çalışan insanlardı. Film özetle tutkulu evlilikleri süresince birbirlerini tanıdıklarının ötesinde bambaşka yanlarını da keşfederler ve bu aksiyonda farklı alanlarda diz dize verip da başarılı olurlar. İşte bu filmi izlerseniz veya benim gibi yeniden izlerseniz kuvvetle ihtimâl ülke futbol dünyamızın Bay ve Bayan Törehan’ı aklınıza gelirse abartmış olmayız herhâl.

Hiç tanımam. Konuştuğumuz ve/veya el sıkışmışlığımız da yok. Herkes gibi bendeniz de Gıynık’tan takip ederim Aile’yi. Hakan Başkan İngiltere’de doğmuş ve 80’li yılların başında ailesiyle Lapta’ya yerleşmiş bir iş insanı. Şimdilerde Yeniceköy, Demirhan ve Karşıyaka ötesinde, Miracle Cash&more Buy And Sell Crypto üzerinden Miracle Değirmenlik’i fonlayan bir şirketin yöneticisi. Sadece Değirmenlik için de 1 Milyon Euro üstü bir kaynak yaratmış değerli bir başkan bizim adam. “Değerli” dedim zira yurdum çocuğuna yatırım yapıp ülke ekonomisine katma değer yaratan her iş insanı bizim için çok değerlidir.

“Ruh ikizim” dediği Eşi Ebru Hanım da 1977 İstanbul’da doğup hukuk tahsili yapmış bir sportif asbaşkan ve de yeni siyasetçi. O da 7/24 eşiyle birlikte fonladıkları kulüplerin başarısı için 7/24 çalışmakta. Nasıl ki “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var” derler, “Her başarılı kadının arkasında da bir erkek vardır” cinsten bir beraberlik görmekteyiz nazarlara. Hâl böyle olunca da Süper Lig’in zirvesinde Mağusa ile birlikte yer alan bir takım yaratılmış. Sportif Performans Direktörü ötesi bir Direktör Celal Keleş, başarılı Teknik Direktör Mehmet Bolkan, eski GG Kalecisi ve Asbaşkan Bilbay Eminoğlu ve yönetici Dostum Mehmet Tikici sayesinde KTSYD Kupası’ndaki keyifli galibiyetlerini izledik Çiğdem’le. Sonra kısmet olmadı ama ilk fırsatta yine izlemeye gideceğiz zira Bıldırcın Cinsineden oyuncuların seyir zevkini özlemişiz.

Neyse, Ulusal Birlik Partisi Değirmenlik Belediye Başkan Adayı Ebru Hanım kazanması takdirinde Özellikle teknolojiyi etkin kullanıp sıfır atık’lı bir Milenyum Belediyeciliği’nden dem vurmakta. Bunların yanında “Kum Zambakları” adını verdiği geniş kapsamlı sorumluluk projesiyle ihtiyaçlı her kesime yardım elini uzatacağı konusunda bölge halkının şüphesi yok. Sonuçta siyasetteki rakibi de Cihangir’in Efsâne Başkanı Ali Karavezirler. Büyük Demokrasi ne karar verir onu Allah bilir ama en azından hiç yoktan ailecek sağlam sadaka, kurban ve fitre dağıtan vakıfçı bir yapı oluşturulmuş. Allah Kabul etsin.

Haa, bu arada Bay ve Bayan Törehan ellerini Değirmenlik üzerinden çekerlerse BTM’ye kadar gider bu gidişat. Sürer bir durum yaratmak lâzım. Başarılar.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu