Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Muhaceret Affı bekleyenlere müjde! Oy çokluğuyla onaylanarak yürürlüğe girdi 

Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasa Tasarısı'nın oylanmasının ardından Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu sona erdi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Nisap yetersizliği nedeniyle iki haftadır toplanamayan Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun toplantısı muhalefetin de desteğiyle gerçekleştirilirken, yüzlerce mağdur kişinin aylardır beklediği muhaceret affı da oy çokluğuyla onaylanarak yürürlüğe girdi. 

Muhalefetin bazı maddelerden dolayı tepki göstererek Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasa Tasarısı, oy çokluğuyla Meclis’in onayından geçti. Ülkede kaçak durumuna düşen kişiler için müjde niteliğindeki bu haber sevinç yarattı. 

Yabancılar ve Muhaceret (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın oylanmasının ardından Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu sona erdi. Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun bir sonraki oturumu perşembe günü gerçekleştirilecek 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu