GenelKıbrısManşetSpor

Mukavemet Koşusu Tazegül ve Devrim’in

KKTC Atletizm Federasyonu ile Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı işbirliğinde her yıl organize edilen 1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu dün gerçekleşti.

KKTC Atletizm Federasyonu ile Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı işbirliğinde her yıl organize edilen 1 Ağustos Mukavemet Yol Koşusu dün gerçekleşti.

MUKAVEMET YOL KOŞUSU YAPILDI

Kıbrıs’ın fethi, Türk Mukavemet Teşkilatı ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümleri çerçevesinde geleneksel olarak organize edilen Mukavemet Yol Koşusu dün Boğazköy’deki Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı önünde başlayıp 16 kilometrelik mesafe sonunda Mücahitler Sitesi önünde tamamlandı.

BİRİNCİLİK TAZEGÜL VE DEVRİM’İN

Erkekler genel klasmanda 0:54.17’lik derecesiyle Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Hakan Tazegül birinci oldu. İkincilik ve üçüncülük de Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı sporcuları tarafından kazanıldı. Yusuf Gökalp 0:54.25’lik derecesi ile ikinci, Veli Atikoğlu 0:56.36’lık derecesi ile üçüncü olarak yarışı tamamladı. Kadınlar genel klasmanda Mine Devrim 1:08.36’lık derecesi ile birinci olurken, Suna Evran Elmas 1:11.38 ile ikinci, Ayça Sağaltıcı ise 1:16.29’luk derecesi ile üçüncü oldu.

TAKIMLARDA ŞAMPİYON GKK

Erkekler takım sıralamasında Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı birinci, Tüfekçi Spor Kulübü ikinci, Emekli Polis Derneği ve Barış Kuvvetleri üçüncü olarak Mukavemet Yol Koşusunu tamamladı. Yarışın ardından düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da katılarak başarılı olan isimlere ödüllerini takdim etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu