KıbrısManşetToplum

Narkotik’ten Gazimağusa ve Alsancak’ta uyuşturucu operasyonu: 6 kişi tutuklandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazimağusa ve Girne Alsancak bölgesinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 6 kişi tutuklandı. Ekiplerin konu ile ilgili soruşturmaları devam ediyor.

Polisi fark edince uyuşturucuları camda attı: 1 tutuklu
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 14.07.2023 tarihinde, saat 15:00 sıralarında, Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından, H.A.(E-34)’ya ait ikametgaha arama yapmak maksadıyla girildiği sırada, H.A’nın polisleri fark etmesi üzerine tasarrufunda bulundurduğu uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri pencereden dışarı attığı tespit edildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında pencereden atılan uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin, yaklaşık 45 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğu tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

71 gram hintkeneveri türü uyuşturucu bulundu: 3 tutuklu
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre; 14.07.2023 tarihinde, saat 19:30 sıralarında, Gazimağusa’da B.N.E.(E-25), R.N.(E-30) ve C.Y.Y.(E-29)’nin kalmakta oldukları ikametgahta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 71 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alınarak bahse konu şahıslar tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Alsancak’ta uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklu
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 14 Temmuz Cuma günü, saat 22.30 sıralarında, Alsancak’ta, Şht. Münür Sokak üzerinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu,  E.B.’nin (E-23) tasarrufunda yaklaşık 20 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet hassas terazi bulunarak emare olarak alındığı belirtildi.

Yürütülen soruşturma kapsamında mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen A.C.D.’nin (E-25) kalmakta olduğu ikametgahta yapılan aramada ise uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan nargile halinde getirilmiş pet şişe bulunarak emare olarak alındığı bildirildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu