EkonomiGenelKıbrısManşet

Near East Bank Dorana Avans Hesap ve Tatil Kredisi’ne başvurular artıyor

Near East Bank, Anlaşmalı Markalar online kredi sistemi üzerinden firmalara özel faiz oranları ile sunulan krediler sayesinde online işlem kolaylığı ve hızlı ön onay süreci ile müşterilere önemli avantajlar kazandırıyor. Geçtiğimiz yıl devreye alınan ve Dorana Turizm’e özel Dorana Avans Hesap ve Tatil Kredisi’ne başvurular yaz sezonundan sonra kış sezonuna geçişle birlikte yeniden ilgi görmeye başladı.

Bireysel Kredi ürünleri kategorisinde sunulan ve maaş müşterilerinin kullanımına yönelik hazırlanan Dorana Avans Hesap ve tüm müşterilere sunulan Dorana Tatil Kredisine anlaşmalı markalar sistemi üzerinden başvurarak sahip olunabilmekte.

Near East Bank maaş müşterilerine sunduğu Dorana Avans Hesap ile ; müşterilerin uçak bileti, vip hizmeti veya tatil amaçlı otel konaklama giderlerini karşılamalarına yönelik maaştan avans sistemi ile sunuluyor. Dorana Avans Hesap, maksimum 1 ay vade ve %0 faiz oranı özellikleri ile kısa süreli ihtiyaçlara da hızlı bir çözüm sunuyor. Krediye, Near East Bank web sitesi üzerindeki Anlaşmalı markalar sayfasından, Dorana Turizm Web sitesi üzerinden veya Near East Bank Bireysel krediler alanındaki formu doldurarak ta başvuru yapılabiliyor.

Kış sezonu için şimdiden seyahat planlarınızı Dorana Tatil Kredisi ile gerçekleştirebilirsiniz

Near East Bank tüm müşterilerinin hayalindeki tatili yaşayabilmelerine imkan sağlamak amacıyla, kısa vadeli özel bir kampanya olan Dorana Tatil Kredisi ile, en az 2 ay ve en fazla 12 ay vade aralıklarında ister yurt içi ister yurt dışı seyahatleri için, konaklama ve uçak bileti dahil talep edilen ihtiyaçlara cevap veriyor. Dorana Tatil Kredisine de Near East Bank web sitesi Anlaşmalı Markalar sayfası üzerinden “Hemen Başvur”a tıklayarak, ürüne özel kredi talebi gerçekleştirerek, avantajlı faiz oranları ile sahip olabilirsiniz.

Near East Bank Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Samancıoğlu, yaklaşan kış sezonu ile birlikte kış turizmine yönelik taleplerin artması ile Dorana Avans Hesap ve Tatil Kredisi’ne başvuruların da memnun edici olduğunu belirtti.

Samancıoğlu ayrıca, “Anlaşmalı Markalara özel kredi sistemini devreye alarak, müşterilerin web sitemiz üzerinden online başvuru yapmalarını kolaylaştırdık. Bu kolaylıkla birlikte müşterilerin zamandan tasarruf etmelerini hem de işlem hızı ile ürünlere doğrudan ulaşabilmeleri mümkün oldu.

Bu sisteme paralel olarak anlaşmalı markamız olan Dorana Turizm özelinde hazırladığımız ve maaş müşterilerine yönelik Dorana Avans hesap ve tüm müşterilerin faydalanabileceği Dorana Tatil Kredisi ile tatil, konaklama, uçak bileti gibi taleplere en kısa yoldan erişmelerini sağlamış olduk. Yaz sezonunda bu ürünlerimize talep oldukça yoğundu, aynı ilginin Ekim ayı birlikte kış turizmine yönelik olarak da artacağını umuyoruz.. Bu ürünlerimizin gittikçe talep görmesi ve müşterilerimizi memnun etmesi ile de hedeflerimiz açısından memnun edici.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu