KıbrısManşetMotor SporlarıSpor

Nefesler tutuldu!

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası ilk yarışı, Chase Grup Rallisi olarak 7-8 Mayıs 2021 tarihleri arasında Zet Karting, Şirinevler, Aktepe ve Kozan etaplarında gerçekleşecek

RALLİDE “R5” KAPIŞMASI

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası ilk yarışı olan Chase Rallisi, 7 Mayıs Cuma günü saat 16.30’da Zet Karting’in yeniden kapılarını açmasıyla başlayacak. İki gün sürecek rallide 21 ekip mücadele edecek. Bu sezon seyircilerin ilgisini çeken “R5” araçların tümünün start alacağı organizasyonda Fikri Macila, Deniz Fahri, Mustafa Bulutoğluları ve Enver Haskasap Skoda Fabia R5 ile, Rauf Denktaş Hyundai i20 R5 ile, Cahit Yetkili Volkswagen Polo R5 ile ve Murat Aşık Ford Fiesta R5 ile start alacak.

SINIFLARDA HEDEF PODYUM

Büyük çekişmenin yaşanacağı rallide Oktay Çocuk, Barış Kalfaoğlu, Çağkan Bozalanlar ve Abdullah Topal Sınıf N’de mücadele edecekler. Sınıf 1’de ise Sadık Bilgimer, Selen Bilgimer, Edim Macila, Akay Akbil, Buğur Kambillili, Vural Vurur ve Kerim Hacımevlüt podyum arayacak isimler olacak. Mehmet Kamiloğlu ise Mitsubishi Lancer Evo X R4 ile sınıf 2’de parkura çıkacak. Bu yarışta Mahmut Özer Sınıf 3’te, Önder Zaim ise Sınıf R’de mücadele edecek.

ZET KARTİNG’DE RALLİ ŞOV YAŞANACAK

Ralli, 7 Mayıs Cuma akşamüzeri saat 17.00’de Zet Karting Seyirci Özel Etabı ile start alacak. 8 Mayıs Cumartesi günü ise saat 10.00’da ilk aracın Kozan Etabı’ndan start almasıyla heyecan yeniden başlayacak. 10.56 ve 11.49 olmak üzere iki kez Şirinevler Etabı’nın geçilmesinin ardından 12.30’dan itibaren Zet Karting’de servis alınacak. Öğleden sonra ilk etap yine Kozan olacak. Etabın başlama saati 13.52. Ardından iki kez Aktepe etabı geçilecek. 14.45 ve 15.38 Aktepe Etabı’nın başlama saatleri olarak belirlendi. 16.08’den itibaren son servis alınacak ve Zet Seyirci Özel Etabı bir kez daha geçilip ralli son bulacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu