KıbrısManşetSporTürkiye

Nehir ve Deniz yarı finalin kapısından döndü

Milli badmintoncularımız Nehir Deniz ve Salih Öztürk, International Turkey Open U15 Turnuvası’nda yarı finalin kapısından döndü.

Milli badmintoncularımız Nehir Deniz ve Salih Öztürk, International Turkey Open U15 Turnuvası’nda yarı finalin kapısından döndü.

International Turkey Open U15 Turnuvası’nda ilk 2 turda güçlü rakiplerini 2-1 mağlup eden ve 3. turda da  2019 Türkiye şampiyonlarını yine aynı sonuçla uzatmalarda 2-1 yenerek çeyrek finale kalan Nehir Deniz ve Salih Öztürk çeyrek finalde yenilerek madalya alma şansını kaçırdılar.

Sporcularımız çeyrek finalde Türk rakipleri karşısında ilk sete çok basit hatalar ile başlayarak seti kaybettiler. 2. sette çok iyi bir şekilde başlayıp çekişmeli geçen maçta, öne geçmelerine rağmen yapılan basit hatalarla, rakiplerin tecrübe farkı öne çıkınca sporcularımız maçı 2-0 kaybedip U15 lnternational Turkey Open da yarı finale çıkma şansını kaçırdı.

SPORCULARIMIZ TEBRİK EDİLDİ

Milli badmintoncularımızın karşılaşmalarını yakından takip eden Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik ve KKTC Badminton Federasyon Başkanı Fırat Deniz gösterdikleri üstün başarıdan dolayı antrenör ve iki sporcumuzu tebrik ettiler.

DENİZ GURUR DUYDU

Kıbrıs Türk Badminton Federasyonu kurulduğu günden itibaren Salih ve Nehir’in uluslararası turnuvada göstermiş oldukları çeyrek finale kalma başarısının, bugüne kadarki badmintondaki en büyük başarı olduğunu belirten başkan Deniz, milli sporcuların ve antrenörün özverili, disiplinli ve fedekar çalışmalarının sonucunda güzel bir sonuç ortaya çıktığını bu nedenle kendileri ile gurur duyduklarını belirtti.

HEDEF DAHA İLERİYE…

Milli takım antrenörü Savaş Dursun ilk kez katıldıkları uluslararası turnuvada çeyrek finale kalmanın çok büyük bir başarı olduğunu belirtti. Daha yolun başında olduklarını belirten milli antrenör, Salih ve Nehir’in çok yetenekli sporcular olduğunu belirterek, “daha çok çalışmamız halinde, önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu