Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaKıbrısManşet

Norveç’te bar ve restoranlarda alkol satışı yasaklandı

Yeni Koronavirüs (Covid-19) kuralları, çarşamba gününden itibaren barlarda, restoranlarda ve diğer hizmete dayalı mekanlarda alkol satışını yasakladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yeni Koronavirüs (Covid-19) kuralları, çarşamba gününden itibaren barlarda, restoranlarda ve diğer hizmete dayalı mekanlarda alkol satışını yasakladı.

Norveçliler de mümkünse evden çalışmaya çağırıldı.

Başbakan Jonas Gahr Store, “Norveç’teki enfeksiyon oranları keskin bir şekilde artıyor ve şimdi omikron varyantı var ve ne kadar hızlı yayılabileceği hakkında yeni bilgiler edindik. Çok daha ciddi bir durumdayız. Salgının kontolünü sağlamak için daha sıkı tedbirler getirildi” dedi.

Norveç’teki COVID-19 vakaları ekim ayından bu yana keskin bir artış yaşadı ve pandeminin başlangıcından bu yana en yüksek günlük rakamlar kaydedildi.

(S.A)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu