GenelKıbrısManşet

Noyanlar’dan yaza hızlı giriş

50 yıllık tecrübeye sahip Noyanlar Şirketler Grubu’ndan benzersiz projeleri için yeni adım

50 yıllık tecrübeye sahip Noyanlar Şirketler Grubu’ndan benzersiz projeleri için yeni adım

10 farklı projede yer alan ve farklı konsepte döşenmiş 280 örnek daire gösterime sunuldu

KALİTE HER ZAMAN ÖN PLANDA… Ülkemizdeki benzersiz projeleriyle dikkati çeken Noyanlar Şirketler Grubu, her bütçeye her zevke uygun modern ve lüks konutlar inşa etmeye devam ediyor. 50 yıllık tecrübesi ve kurumsal yapısıyla güven veren şirket, yaz sezonuna hızlı girdi. Noyanlar, projelerinin tümü için 280 adet örnek daireyi gösterime hazırlayarak yatırımcıların beğenisine sundu. Yeni bir atakla görücüye çıkarılan örnek daireler, 10 farklı projede yer alıyor. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Noyanlar Şirketler Grubu Direktörü Ahmet Noyan, kaliteye daima değer verdiklerinin teslim ettikleri tüm projelerde görüldüğünü belirterek, devam eden projelerinin de kalitenin ön planda tutularak inşa edildiğinin altını çizdi.

ALICIYA KONUTUNU GÖRME FIRSATI… Noyanlar Şirketler Grubu’ndan verilen bilgiye göre, İskele bölgesinde inşa edilen Sea Life Plus, Royal Sun Residence, Royal Life Residence, Park Residence, Sea Pearl Residence, Four Season Life ve Mağusa şehir merkezindeki Angel Towers’taki örnek daireler, yatırımcıya aldığı konutu önceden ve birebir olarak görme fırsatı sunuyor. Farklı projelerdeki 1+1, 2+1 ve penthouse tipi daireler, banyodan mutfağa, yatak odasından salona kadar kaliteli işçilik ve en yüksek kalitede malzemeyle inşa edildi.

AYRICALIKLI HİSSETMEK ÖNEMLİ… Şirketten verilen bilgilerde ayrıca Residence, Towers, Villa ve diğer tüm projelerin söz verildiği tarihte teslime hazır hale gelmesi için büyük uğraş verildiğine de işaret edilirken, tüm projeler içerisinde açık havuz, su parkı, kapalı havuz, restoranlar, bar, spa, sinema salonu, spor salonu, oyun alanı, oyun sahası, kapalı ve açık otopark ve güvenlik hizmetlerinin bulunmasının, alıcılara ayrıcalık hissettirdiğine de yer verildi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu