KıbrısManşetSiyasetToplum

Nurel, geri adım atmıyor!

Redif Nurel, kendisi hakkında açıklama yapan DP Milletvekili Hasan Tosunoğlu‘na çok sert cevap verdi ve mücadelesinden vazgeçmeyeceğini duyurdu

Redif Nurel, kendisi hakkında açıklama yapan DP Milletvekili Hasan Tosunoğlu‘na çok sert cevap verdi ve mücadelesinden vazgeçmeyeceğini duyurdu.

“HİÇ BİR HAKSIZLIĞA VE USULSÜZLÜĞE KARŞI SESSİZ KALMAYACAĞIM”
Turizm Bakanı DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu ve DP Milletvekili Hasan Tosunoğlu‘nun, Kalkınma Bankası‘ndan almak istediği kredi karşılığında kendisinden 2 buçuk milyon TL rüşvet istediği yönündeki açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen Redif Nurel, geri adım atmıyor. “Tüm vatandaşlarımıza duyurumdur; Pandoranın kutusu açılmıştır” diyen Nurel, “Haksızlığa karşı tahammülsüz olan karakterim ve üzerimdeki sorumluluğun bilincinde olan bir vatandaş olarak, Kredi onaylanmış olsaydı eğer; Emin olun ki Kalkınma Bankası’nın öngördüğü ödeme planı doğrultusunda yükümlülüğümü yerine getirmiş olacaktım. Ama hiç bir zaman ve hiç bir şartta, hiç bir haksızlığa ve usulsüzlüğe karşı sessiz kalmayacağımı Redif Nurel’i tanıyan herkes bilir” ifadelerini kullandı.

“3 YIL GECİKTİRMENİZ KİME FAYDA SAĞLADI”
Nurel, “Ülke turizmine katkı sağlayacak olan, onlarca kişinin istihdam edileceği ve Girne’de benzer standartları olmayan 50 oda, 110 yatak, dört sendeli dükkân, muhteşem Girne manzarasını 360 derece gören, yedinci katında restoran ve üst katında havuzlu teras kafesiyle, hamamı, saunası, masaj odaları, lobisi, resepsiyonu ve yine 75 araçlık açık-kapalı oto parkı ile residance formunda ki bu turistik tesisin ekonomiye kazandırılması sürecinin tam 3 yıl geciktirilmesi kime ne fayda sağlamıştır?” sorusunu yöneltti.

TOSUNOĞLU’NA HODRİ MEYDAN
“Bu tür kredi talepleri niçin yapılır, kimlere verilmesi gerekir ve kimlere verilir? Bununla birlikte bana “Kredi verilmedi diye bunları söylüyor” şeklinde açıklama yapanlara soruyorum, kredi verilmedi de ne oldu” diyen Nurel, “Sizin sayenizde daha kısa sürede yapıp bitireceğim ve ülke ekonomisine ve turizmine katkı koyacak olan otelimin yapımı 1 yıl değil de 3 yıl sonra bitti” sözleriyle tepkisini dile getirdi. Nurel, “Yine sosyal medyadaki sayfasından açıklama yapan bu şahıs “Devletin parasını bana yedirmemiş” olduğunu ifade etmiştir. Mevcut mal varlığım içinde devletimden almış olduğum bir kuruş katkı bulunmamaktadır. Ve yine tekrar ediyorum ki; “değil bu şahıs, onun feriştahı gelse bana devletimin haksız bir kuruşunu yediremezler” sözleriyle, Hasan Tosunoğlu’na “hodri meydan” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu