KıbrısManşetToplum

Öğrenciler hünerlerini sergiledi

Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri, DAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Pınar Barut’u mutfaklarında ağırladı

DEVRİM DEMİR

Güzelyurt Meslek Lisesi öğrencileri, DAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Pınar Barut’u mutfaklarında ağırladı.

HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENİYORLAR
Güzelyurt Meslek Lisesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölüm öğrencileri hem eğleniyor hem de öğrenmeye devam ediyor. Bölüm öğrencileri ve öğretmenleri, geçtiğimiz günlerde uluslararası birçok başarıya imza atmış, alanında öncü DAÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde Öğretim Görevlisi Pınar Barut’u mutfaklarında ağırladı. Öğrenciler, başarılı öğretim görevlisi Barut’un bilgi ve tecrübelerinden faydalanma fırsatı buldu, mutfakta hem öğrenip hem de eğlendiler.

ZENCEFİLLİ KURABİYEYE BÜYÜK İLGİ
Öğretim görevlisi Pınar Barut ile mutfağa giren öğrenciler ‘Zencefilli kurabiye ev’ atölye çalışması gerçekleştirdi. Güzelyurt Meslek Lisesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, öğrencilerin başarısının yanı sıra, Pınar Barut’un katkılarından dolayı büyük onur duyduklarını da ifade ederek, başka bir etkinliği dört gözle bekledikleri ifadeleri kullanıldı. Eğlenceli, yaratıcı ve verimli bir gün geçiren öğrencilerin yaptığı kurabiye evin tadı büyük övgüler aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu