KıbrısManşetToplum

Oğuz: “Değirmenlik Çataldere Sulama Göleti’nde ıslah çalışmalarına başlandı”

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, bu sabah iki adet ekskavatörün ülkeye geldiğini ve Değirmenlik Çataldere Sulama Göleti’nde ıslah çalışmalarına başlandığını belirtti

Değirmenlik Çataldere Sulama Göleti’nde ıslah çalışmalarına başlandı.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, Türkiye Cumhuriyeti’nden talep ettikleri yardım çerçevesinde bu sabah iki adet ekskavatörün ülkeye geldiğini ve çalışmalara başladığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Dursun Oğuz, “Bugün bizim için ülkemiz için önemli bir gün. Suyun öneminin her gün arttığı günümüzde ülkemizdeki yağmur sularının tutulması depolanması korunması amacıyla yapılmış olan göletlerimize sahip çıkmak ve onları korumak zorundayız” dedi.

Oğuz, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Ülkemiz için çalışmaya devam ediyoruz. Daha önce temizlediğimiz ve karşılığını aldığımız bu çalışmalara şartlar elverdiği ölçüde devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyetinden talep ettiğimiz yardım çerçevesinde bugün sabah 2 ekskavatör ülkemize geldi ve çalışmalara başladı. Her zaman yanımızda olan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan a, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a ve TC Tarım ve Orman Bakanı Prof. Vahit Kirişçi ye teşekkürü bir borç biliriz.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu