KıbrısManşetToplum

Ölümlü kaza zanlısı mahkemeye çıktı

Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda ölümle sonuçlanan trafik kazasına neden olan dikkatsiz sürücü Zeka Saldam için 4 gün daha tutukluluk emri verildi

Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda ölümle sonuçlanan trafik kazasına neden olan dikkatsiz sürücü Zeka Saldam için 4 gün daha tutukluluk emri verildi.

KORKUNÇ KAZA CAN ALDI
Girne-Alsancak Çevre Yolu’nda ölümle sonuçlanan trafik kazasında neden olan Zeka Saldam mahkemeye çıkarıldı. 3 Aralık tarihinde Girne- Alsancak çevre yolunda meydana gelen kaza; UZ 008 plakalı salon araç ile batı istikametine doğru sağ şeridi içerisinde seyreden zanlının, aşırı sürat ve dikkatsizliği sonucu şerit değiştirmeye çalıştığı esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Seval Özharun yönetimindeki RC 268 plakalı salon aracın sol arka kısmına çarptıktan sonra , kazadan hemen önce sol şeride geçen ve sol şerit içerinde aynı istikamete doğru seyreden Olgun Karlankuş yönetimindeki TMJ 039 plakalı aracın sağ arka kısmına çarpması sonucu meydana geldi.

UZMAN RAPORU BEKLENİYOR
Kaza sonucu RC 268 plakalı araç sürücüsü Seval Özharun ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Dilek Gökyay ve Sevgül Şinasi’nin yaralanmış, Sevgül Şinasi’nin kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti. Dilek Gökyay ve Seval Özharun’ın ise kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Polis, UZ 008 plakalı araç sürücüsü Zeka Saldam’ın da tutuklandığını söylemişti. Çarşamba günü mahkemeye çıkarılan zanlının hız tespiti henüz yapılamadı. Türkiye’den uzman raporu ve zanlı ile diğer aracın şoföründen uyuşturucu testi için alınan kan örneklerinin sonucu bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu