GenelKıbrısManşetSiyaset

Öncü adaylığını açıkladı

İş insanı Nahit Öncü, önümüzdeki ay gerçekleştirilmesi planlanan UBP Gazimağusa ilçe Başkanlığı için adaylığını "En güzel anlarımda ve en zorlu dönemlerimde partim her zaman hayatımın odak noktası oldu” sözleriyle duyurdu

“YENİ BİR KAN, YENİ HEYECAN”… “Ülkemiz ve partimiz önemli bir dönemden geçiyor. Amacım bu süreçte Ulusal Birlik Partisini genelde ve yerelde iktidar yapmak. Bu konuda üyelerimizin de desteği ile yeni bir kan yeni bir heyecan ile partimizi en güçlü konuma gelmesini sağlamaktır” diyen Nahit Öncü, “Ulusal Birlik Partisine 17 yaşımdan buyana emek vermiş, 45 yaşında Gazimağusa İlçe Başkanlığına aday olan bir kardeşiniz olarak gençliğimin heyecanı ve iktidara inancımla kendimi, ailem bildiğim siz değerli partililerime emanet ediyor, bu yolu birlikte yürüyeceğimize inanıyorum” dedi.

“PARTİMİZİ YERELDE VE GENELDE İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”… “Hiç tartışmadan birbirimizi kırmadan kol kola daha büyük zaferleri hak ettiğimizi göstermeliyiz. Yerel yönetimler ve iktidar bizim olmalı. Bu doğrultuda birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız. Ben bugüne kadarki birikimlerim ile bu sorumluluğu arkadaşlarımız ile birlikte yüklenmeye hazırım” diyen Nahit Öncü, “Konuşacağız, anlatacağız, belki aramızda tartışacağız ama en doğrusunu aile olarak gördüğümüz örgütümüz içinde bulacağız. Kim ne derse desin, yolumuz belli. Biz bu partiyi yerelde ve genelde iktidar yapmak istiyoruz” diyerek, “Büyüklerimizin de bize olan desteği, güveni, inancı ile güzel işler yapacağımıza inanıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu