KıbrısManşet

Önüne gelen dolandırıyor!

19 Hanelik apartmanı 22 kişiye sattı

Gazimağusa İsmet İnönü Bulvarında bulunan Platinium Apartmanı’nda daire alan vatandaşlar 5 yıldır mağdur. Bina bitmediği için evlerine yerleşemeyen vatandaşlar 19 dairelik binanın 22 kişiye satıldığını iddia etti.

Reflex Team yetkili direktörü Börke Kaşif’in yaptığı Platinium Apartmanı için sözleşme imzalayan ve sözleşmeleri harfiyen yerine getiren vatandaşlar 5 yıldan fazla süren büyük bir mağduriyet yaşıyorlar.

Mağdur olan vatandaşlar bugün bir araya gelerek seslerini duyurdular.

Mağdur durumda olan vatandaşlar yaptıkları ortak açıklamada “Apartman Börke Kaşif tarafından yarım bırakılarak terk edildi.Son zamanlarda ortaya çıkan kanıtlar Börke Kaşif’in bir daireyi iki kişiye satarak suç işlediğini göstermektedir. Börke Kaşif mahkemenin verdiği ara emre karşı gelerek satışı gerçekleştirmiş ve büyük bir suç işlemiştir.Börke Kaşif, eşi Neriman Kaşif’e iki hisse devredip bahsi geçen hisseleri ipotek verip bankadan kredi çekmiştir. Apartman 19 hane olmasına rağmen ortaya çıkan tablo 22/19’dur.Apartman kapasitesinden fazla kişiye satılmıştır ve 3 fazlalık bulunmaktadır. Konu hakkında polis soruşturması başlatılmıştır. Bizler adalet yerini bulsun ve mağduriyetlerimiz giderilsin istiyoruz” dedi

Diğer Haberler

Başa dön tuşu