GenelKıbrısManşetSpor

Örnek kulüp Yonpaş Dumlupınar

Yonpaş Dumlupınar, devletin bile yapamadığını yaparak, tüm kurum ve kuruluşlara örnek olacak sponsorluk anlaşmalarına imza atıp ülkenin başarılı sporcularına destek oluyor.

Yonpaş Dumlupınar, devletin bile yapamadığını yaparak, tüm kurum ve kuruluşlara örnek olacak sponsorluk anlaşmalarına imza atıp ülkenin başarılı sporcularına destek oluyor.

YONPAŞ DUMLUPINAR MERVE VE MUSTAFA’YA SPONSOR OLDU

Ülkemizde başarılı sporcular devlet desteği görmezken, anaysal hakları olan ödüllendirme, teşvik ve koruma altnıa almazken Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü, ülkemizin başarılı sporcularına sahip çıkıyor. Yonpaş Dumlupınar, U23 Avrupa şampiyonu bilardocu Mustafa Alnar ile Avrupa ve Balkan Şampiyonu voleybolcu Merve Çelebi ile sponsorluk anlaşmaları yaptı. Bireysel sporculara sağladığı sponsorluklar ile ülke sporu ve sporcularına destek olan Yonpaş Dumlupınar, sponsorluk desteklerine dair farkındalığı da artırmayı hedefliyor.

ÇELEBİ: UMARIM DİĞER KULÜP VE KURULUŞLAR İÇİN DE BİR ÖRNEK TEŞKİL EDER

Merve Çelebi’nin sponsorluk anlaşması ile ilgili düşünceleri şu şekilde: “Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne bu ince ve anlamlı düşünceleri için teşekkür ederim. Bir futbol kulübünün futbol dışındaki spor branşlarını desteklemesi umarım diğer kulüp ve kuruluşlar için de bir örnek teşkil eder. Bundan sonraki turnuvalarda Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü yanımda olacağı için mutluyum.”

ALNAR: BİREYSEL SPORCULARA SAĞLANAN BU DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ

Mustafa Alnar’ın sponsorluk ile ilgili görüşleri şöyle: “Ülke sporcularının yanında olmasına ve kendisine verilen destekten dolayı Yonpaş Dumlupınar Türk Spor Kulübü’ne teşekkür ederim. Ülkemizde sporculara verilen destekler maalesef çok yetersiz. Ben yılda 15-20 kez yurt dışında turnuvalara katılıyorum. Benim gibi bireysel spor branşlarında mücadele eden sporculara sağlanan destekler bu nedenle çok önemli.”

EVRAM: BAŞARILI SPORCULARIMIZI DESTEKLEMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Yonpaş Dumlupınar Başkanı Mehmet Evram sponsorluklarla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Merve ve Mustafa gibi bireysel sporlarla uğraşan ve başarıları ile göğsümüzü kabartan sporcularımızı imkanlarımız dahilinde desteklemekten gurur duyuyoruz. Bu tür desteklerin ve anlaşmaların tüm spor kulüplerinde yaygınlaşmasını ve bireysel sporcuların imkanlarının artırılması yönünde örnek olmasını dilerim.”

ALPLER: BİREYSEL SPORCU DESTEKLERİNE YENİ BİR BOYUT GETİRECEK

Yonpaş Dumlupınar Kulüp Koordinatörü Asya Alpler ise şu açıklamayı yaptı: “Bireysel sporlarla uğraşan biri olarak bireysel sporcuların bu ülkede karşılaştığı sorunları çok iyi biliyorum ve Dumlupınar’ın yıllardır bireysel sporculara verdiği destekler ile bir futbol kulübünden fazlası olduğunu gösterdiğini düşünüyorum. İmzaladığımız bu kapsamlı anlaşmalar ile bireysel sporcu desteklerine yeni bir boyut getireceğimize inanıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu