KıbrısManşetToplum

Özer: “Evraklarla ilgili şahsıma herhangi bir talep yapılmadı”

Yerel seçimlerde UBP’nin Mesarya Belediyesi Başkan adayı olan ve Vadili Belediyesi'nin Kıdemli İdare Memuru Kürşat Özer, 2 Ocak 2022 tarihinde işe geldiğini ancak evraklarla ilgili şahsına herhangi bir talep yapılmadığını belirterek, “Evrakları vermemek için işe gelmediğim bilgisi tamamen yanlış” dedi

Yerel seçimlerde Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Mesarya Belediyesi Başkan adayı olan ve Vadili Belediyesi’nin Kıdemli İdare Memuru Kürşat Özer, gün içinde evrak teslimi ile ilgili yaşanan sorunla ilgili cevap hakkını kullandı.

Mesarya Belediye Başkanı Ahmet Latif’in ortaya attığı iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Özer, “Evrakları vermeme gibi bir durumum söz konusu değil” dedi.

Özer, kimsenin kendisini aramadığını, ilk etapta konudan haberdar bile olmadığını belirterek, “Sabahtan muhtar bana polislerin beni beklediğini söyledi. Öncesinde kimse böyle bir konuyla ilgili bana ulaşmadı” ifadelerini kullandı.

“EVRAKLARI VERMEMEK İÇİN İŞE GELMEDİĞİM BİLGİSİ TAMAMEN YANLIŞ”

Yoğun bir dönemi geride bıraktığını ve hasta olduğu için seçimden sonraki hafta işe gelemediğini dile getiren Özer, “Hasta olduğuma dair doktor raporum da var. Evrakları vermemek için işe gelmediğim bilgisi tamamen yanlış” diye konuştu.

Özer, 2 Ocak 2022 tarihinde işe geldiğini ancak evraklarla ilgili şahsına herhangi bir talep yapılmadığını belirterek, “Böyle bir şeyden haberim olsaydı ben zaten odamın anahtarını kendim veriridim” açıklamasında bulundu.

“ÖNEMLİ DOSYALARIN HEPSİ DAHA ÖNCEKİ BAŞKAN TARAFINDAN TESLİM ALINMIŞTI”

Ortada iddia edildiği gibi işlerin aksayacağı bir sıkıntının oluşmadığına dikkat çeken Özer, “Benden istenen önemli dosyaların hepsi (karar defterleri, ihale dosyaları, projeler vb.) zaten 4 yıl öncesinde, eski başkan tarafından avukkatları ile birlikte teslim alındıydı” dedi.

Özer, odasının kilidinin değiştirildiğini kaydederek, “Belediye binasına gittiğimde bana eşyalarını al ve git dediler” ifadelerini kullandı.

“BANA RESMEN MOBBİNG UYGULANDI”

Şahsına yönelik atılan haksız iddiaların ve kendisine yapılanların hiç hoş olmadığını söyleyen Özer, “Bana resmen mobbing uygulandı. Yaşananlar onuruma ve kişiliğime karşı yapılmış bir eylemdi. 26 yıllıķ belediyecilik hizmetimde böyle bir olay ilk kez başıma geldi ve bu olaya çok üzüldüm” diye konuştu.

Özer, seçimin 25 Aralık’ta bittiğini, kendisinin bir belediye çalışan olduğunu, artık asllolanın halka hizmet olduğunu ve bu mantıkla belediye hizmetinin yerine getirilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu