KıbrısManşetSiyaset

Özersay: “Çıkar çatışması var sizler bu konuda tarafsız olamazsınız”

HP Genel Başkanı Özersay, sahte diploma konusuyla ilgili gündem yaratan yeni açıklamalarda bulundu: "Adli süreç devam ederken yasa değiştirmeye kalkışmayın, çünkü sizin partilileriniz, milletvekilleriniz, aile yakınlarınız, sevdikleriniz, çalışma arkadaşlarınız hakkında sahte diplomaları nedeniyle devam eden polis soruşturması var. Çıkar çatışması var sizler bu konuda tarafsız olamazsınız"

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından sahte diploma konusuyla ilgili gündem yaratan yeni açıklamalarda bulundu. Özersay’ın açıklamaları şöyle:

“Adli süreç devam ederken yasa değiştirmeye KALKIŞMAYIN, çünkü SİZİN partilileriniz, milletvekilleriniz, aile yakınlarınız, sevdikleriniz, çalışma arkadaşlarınız hakkında sahte diplomaları nedeniyle devam eden POLİS SORUŞTURMASI VAR, yani ortada ÇIKAR ÇAKIŞMASI (conflict of interest) var ve sizler BU KONUDA tarafsız olamazsınız!!! Halk bunun farkındadır.

Sahtekarlıkla hazırlanan diplomayı TALEP EDEN, sahte olduğunu bilmesine rağmen kendisine önerildiğinde ALMAYI KABUL EDEN, kendisine verilmesine RIZA GÖSTEREN hatta bu şekilde hazırlandığını bilmesine rağmen Polise ve diğer yetkililere bunu bildirmeyip İHMALKARLIK eden kişi bu suçun işlenmesine ORTAK OLMUŞ ve/veya YARDIMCI OLMUŞ ve/veya TEŞVİK ETMİŞ ve/veya İŞTİRAK ETMİŞ, KATILMIŞ olmaz mı?

Buna bu ülkenin MAHKEMELERİ KARAR VERİR, Cumhurbaşkanı ya da Başbakan değil!!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu