KıbrısManşet

Özersay: Ersin Bey benim ikinci tura kalacağımı anladı

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Özersay, "Ersin Bey benim ikinci tura kalacağımı anladı, kendisi de bunu benimsedi. Kendisine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Özersay, hükümet ortağı olan, bir diğer aday Ersin Tatar’ın, “ikinci tura kalması halinde Özersay’ı destekleyeceğini, kendisinin ikinci tura kalması halinde de aynı tutumu Özersay’dan beklediğini” açıklaması üzerine, “Ersin Bey benim ikinci tura kalacağımı anladı, kendisi de bunu benimsedi. Kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, katıldığı programda iddialı açıklamalarda bulundu.

“Sayın Başbakan ikinci tura kalmanız halinde sizi destekleyeceğini açıkladı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna yanıt veren Özersay, “Bence Ersin Bey, benim ikinci tura kalacağımı anladı, bunu görüyor ve bunu benimsemiş durumda. O çerçevede destek vereceğini söylediğini düşünüyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Gidişatı, herkesin gördüğü gibi Ersin Bey de görüyor” dedi.

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu