KıbrısManşetSiyaset

Özersay, Maypa’nın tutuklanmasını değerlendirdi

HP Genel Başkanı Kudret Özersay, Serdinç Maypa'nın tutuklanmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yolsuzlukların üzerine giden, onca pisliği yapanı kamuoyunda ortaya çıkarıp rezil eden birisi sindirilmek, sesi kesilmek isteniyor, çok belli." dedi.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Serdinç Maypa’nın tutuklanmasıyla ilgili açıklamada bulunarak, yolsuzlukların üzerine giden, onca pisliği yapanı kamuoyunda ortaya çıkarıp rezil eden birisinin sindirilmek, sesinin kesilmek istendiğini ifade etti. Özersay, “Bu konuların üzerine gitmemiş olsaydı bugün böyle bir ithamla karşı karşıya kalır mıydı sevgili Serdinç?” diye sordu.
Özersay’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Yolsuzlukların üzerine giden, onca pisliği yapanı kamuoyunda ortaya çıkarıp rezil eden birisi SİNDİRİLMEK, sesi kesilmek isteniyor, çok belli. Serdinç Maypa‘yı bu türden bir baskı altına almaya çalışanlar haftalardır çoktan mahkeme önüne çıkarılması gerekenleri, kendi gıymatlılarını KORUYORLAR! Bu mu sizin adalet anlayışınız?
Elbette her yurttaş gibi sevgili Serdinç de yasalarımıza aykırı bir davranışı olduysa gereği yapılmalıdır. Ancak soru basittir: Bu konuların üzerine gitmemiş olsaydı bugün böyle bir ithamla karşı karşıya kalır mıydı sevgili Serdinç? Haftalar önce “yakında bana çamur atacaklar, haber aldım” diye açıklama yapmıştı zaten. Herkes herşeyin farkındadır!!! Gerçek elbet er ya da geç ortaya çıkacaktır.”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu