ÇevreGenelKıbrısManşetSiyasetToplum

Özersay: Yeni bir doğal afetle daha karşı karşıyayız

Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile bugün gerçekleşen aşırı yağışa dikkat çekti

Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile bugün gerçekleşen aşırı yağışa dikkat çekerek “Yeni bir doğal afetle daha karşı karşıyayız, hepimize geçmiş olsun” dedi.

Özersay, Teknecik Elektrik Santrali’nde, KIB-TEK yetkilileri ile birlikte olduğunu belirterek bir aksilik olmadığı takdir de önümüzdeki 3 saat içerisinde tüm bölgelere yeniden elektrik enerjisi verilebilmesi için çalışması yapıldığını dile getirdi.

Özersay, açıklamasında;

“Yeni bir doğal afetle daha karşı karşıyayız, hepimize geçmiş olsun. Teknecik santralindeyiz, elektrik kurumu yetkililerimize göre bir aksilik olmazsa önümüzdeki 3saat içerisinde tüm bölgelere yeniden elektrik enerjisi verilebilmesi için çalışma yapılıyor.

Meteoroloji Dairesi yetkililerimiz de bu akşam yarın sabaha kadar Mağusa Maraş bölgesi haricinde dolu, hortum benzeri kötü bir hava beklentileri olmadığını vurguluyorlar.

Kötü hava şu anda deniz alanına çekilmiş durumda. İçişleri Bakanımız Girne kaymakamımızla Çatalköy Sanayi bölgesinde, bizlerse şu anda Teknecik’te kurum yetkilileriyle değerlendirme yapıyoruz. Tekrardan memlekete geçmiş olsun” dedi. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu