Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplumTürkiye

Öztürkler: “Deprem felaketinin derin acısını Kıbrıs Türk halkı olarak Anavatan’la birlikte yaşıyoruz”

İçişleri Bakanı Öztürkler, Anavatan Türkiye’de gerçekleşen büyük deprem felaketi nedeniyle, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’nde açılan taziye defterini imzaladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ
İçişleri Bakanı Öztürkler, Anavatan Türkiye’de gerçekleşen büyük deprem felaketi nedeniyle, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği’nde açılan taziye defterini imzaladı.
“Kıbrıs Türk Halkı olarak gönül ve ülkü birliğiyle yürüdüğümüz Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti’nde gerçekleşen yüzyılın en büyük deprem felaketinin yarattığı yıkımın, yitirdiğimiz insanlarımızın derin acısı içerisindeyiz” diyen İçişleri Bakanı Öztürkler, taziye defterine şunları yazdı:
“ Tarih boyunca emsaline az rastlanan bir dayanışma, mücadele ve terakki gösteren, Büyük Türkiye Cumhuriyeti ve Milletimizin özünde olan milli şuur ve yardımlaşma ile kısa sürede yaralarını saracağına inancım tamdır. Kıbrıs Türkleri olarak, her zaman yanımızda olan Anavatanımız Türkiye Cumhuriyeti ve milletimizin tüm gücümüzle yanında olmaya devam edeceğiz.
Deprem felaketinde yaşamlarını yitiren insanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ulusumuzun başı sağ olsun.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu