KıbrısManşet

Özyiğit: TDP her platformda elini taşın altına koymaya hazır

1 Ekim'den itibaren devam eden nisap krizinin çözülmesi üzerine toplanan Meclis Genel Kurulu'nda milletvekilleri konuşmalarını yapıyor.

CANLI AKTARIM-CEREN ERCİH

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılara değindi. Gündeme dair güncel değerlendirmelerde bulunan Özyiğit hükümetin ölü doğmuş bir hükümet olduğuna dikkat çekerek, “Ölü doğmuş hükümet on bir ay öncesinde neler söylendiğini hepimiz biliyoruz. Ankara’dan para gelecek umudu ile bütçe açıkla geçti. Türkiye dış ülkelerle demokrasi ve insan hakları istenci nedeniyle kavga etmeyi tercih ediyor, döviz aldı başını gidiyor. Yarın dövizin halini düşünmek istemem, vaziyet iç açıcı değil. Onlara bağlı ekonomik, sosyal, siyasal durum yüzünden buna katlanmak zorundayız. Dünya nereye gidiyor biz nereye gidiyoruz” dedi.
“Bir an evvel bu seçimi yapalım bitsin” ifadelerine yer veren Özyiğit ‘bu toplumla üreticiyle işçiyle çiftçiyle daha fazla dalga geçmeyin’ diyerek, “Ayakları yere basan politikalarla sürdürülebilir üretim politikalarına destek vermek için yola çıkalım” dedi ve sözlerini şöyle noktaladı, “çiftçilerin sıkıntılarını gidermek için TDP her platformda elini taşın altına koymaya hazır”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu