KıbrısManşetSağlık

Pandemi döneminde kabir ziyareti yapmak isterken polis engeliyle karşılaştı

Sokağa çıkma yasağı ve ilçeler arası seyahat yasağı kapsamında ülke genelinde polis denetimleri devam ediyor. Denetim noktalarında zaman zaman ilginç anlar da yaşanıyor ve polis ekipleri şaşkınlık yaratan durumlarla karşı karşıya kalıyor

GIYNIK ÖZEL

Sokağa çıkma yasağı ve ilçeler arası seyahat yasağı kapsamında ülke genelinde polis denetimleri devam ediyor.

Denetim noktalarında zaman zaman ilginç anlar da yaşanıyor ve polis ekipleri şaşkınlık yaratan durumlarla karşı karşıya kalıyor.

Bugün, Lefkoşa Mezarlığı önünde denetim yapan polis ekipleri karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Elektrikli scotter ile seyir halinde olan yaşlı kadını durduran ve sokağa çıkma izni olup olmadığını sorgulayan polis ekipleri, ‘Kabir ziyaretine gidiyorum’ yanıtıyla karşılaştı. Yaşlı kadın polis ekiplerinin uyarısıyla evine geri gönderildi.

Öte yandan sokakta maske takmayanlar da polis ekipleri tarafından uyarıldı.

Öte yandan, polis tarafından ülke genelinde  8-9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde, 49 kişinin sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, sokağa çıkan 7 kişinin ise maske takmadığı tespit edildi.

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamada, sokağa çıkma yasağını ihlal edenlerle,  maske takmayanlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu