KıbrısManşetTürkiye

Parayı veren düdüğü çalar!

Özel izinle KKTC’ye karantinasız şekilde yatırım için gelmişler. Bakanlar topu birbirine attı. Tam bir devlet ciddiyeti ile yönetilmeye devam ediyoruz. Hükümetim sen çok yaşa!

Gıynık Özel Haber

Özel izinle KKTC’ye karantinasız şekilde yatırım için gelmişler… Bakanlar topu birbirine attı…Tam bir devlet ciddiyeti ile yönetilmeye devam ediyoruz…Hükümetim sen çok yaşa!!!

Patlak gibi: 13 özel insan Antalya’dan geldi… Halkla alay mı ediyorsunuz… “Dünyanın başka yerinde olsa bu hükümet bugünü görmezdi” diyen vatandaş istifanızı bekliyor…

Vatandaş istifanızı istiyor…

TOPU YİNE PİLLİ’YE ATTILAR… Ercan’a “özel izin”le yolcu indi. Sağlık Bakanlığı Müsteşarı “Bakanlar Kurulu kararı ile geldiler” dedi. Turizm Bakanlığı Bakanlar Kurulu’nda istişare edilerek izin verildiğini söyledi. Ulaştırma Bakanı “Yolcularla ilgili bilgim yok. Nereye gittiklerini bilemem. Ulaştırma Bakanlığı bu süreçte sadece uçuş izinleri belirler” diyerek yine  topu Sağlık Bakanlığı’na attı… Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Çaygür gelenlerin Sağlık Bakanlığı değil Bakanlar Kurulu kararı ile ülkeye giriş yaptığını savundu,  13 yolcunun adaya ‘özel görevli’ olarak geldiklerini ifade etti.

CORONA TORPİLLERİ MARİNA İÇİN GELMİŞ… Turizm ve Çevre Bakanlığı çıkan haberler üzerine utanmadan şu açıklamayı yaptı:  Bahse konu heyet Lapta Marina projesinin hayata geçirilmesi için gerekli teknik çalışmaları tamamlamak üzere Adamıza gelmiş bulunmaktadır. Bakanlar Kurulunda istişare edilerek ülkemize katma değer sağlayacak bu projenin hayata geçirilebilmesi adına heyete izin verilmiştir. Halkımızın arasına karışmaları söz konusu değildir.” Biz de soruyoruz: Size ne vaat ettiler sayın bakan?

Hükümete bir soru: Birilerine haksızlık olmuyor mu?

Burnumuza çok pis kokular geliyor beyler…Pandemi nedeniyle birileri işinden olurken, birilerinin maaşlar kesilirken, iş dünyası perişanken, birilerine imtiyaz sağlayarak, para cukkalaması için ayrılacalık tanınması biraz haksızlık olmuyor mu?

KARANTİNA KIYAĞININ PERDE ARKASINDA KUMAR SEVDASI MI VAR?

Sağlık Bakanlığı’nın söz konusu kişilerin merkezi karantina uygulamasına tabi tutulmaları şartıyla ülkeye girişlerine izin verildiği öğrenilirken, ülkeye Ercan Havalimanı’nın itfaiye kapısından giriş yaptığı açıklanan 13 kişiden 3’ünün uçak mürettebatı olduğu, aralarında 4 Rus uyruklu kadın olduğu ve Merit Royal Premium Otel’de kaldıkları öğrenildi. Merit Otel’in aracıyla Havalimanı’ndan alınan söz konusu ekipte Anex Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar’da bulunuyordu. Rulet oyuncusu olduğu öğrenilen Koçkar’ın yüklü meblağlarla kumar oynamayı sevdiği de öğrenildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu