KıbrısManşet

Park halindeki tırlar kazaya mı sebebiyet veriyor?

Ülkemizde özellikle ölümlü kazalar artmaya başladı. 

Alkol, aşırı sürat, dikkatsizlik gibi nedenlerin kazaya sebebiyet verdiği göz önünde bulundurulurken yol kenarında park halindeki tırlar ve dorseler de gözlerden kaçmadı.

Kazaların gece saatlerinde olması ‘Tesadüf mü?’ yoksa ‘Işıklar mı yetersiz?’ yoksa ‘Tırlar ve korseler yol kenarına park edilmemeli mi?’ sorularını akıllara getirdi.

  • Dün akşam Haspolat yakınlarında yaşanan kazada 22 yaşındaki Eren Mustafa İnancı, gazete dağıtımı yapmak için yola çıktığı esnada, Haspolat yakınlarında yol kenarında park halinde bulunan TIR’a çarptı. Kazada 22 yaşındaki genç sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

  • Yine aynı şekilde geçtiğimiz yıl ise Güzelyurt-Lefkoşa Anayolu’nda arkadan gelen aracın çarpmasıyla yoldan çıkarak park halindeki TIR’a çarpan araç sürücüsü Seda Suat Yılmaz ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Devrim Yılmaz (E-48) olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

KKTC'de yürek yakan kaza; polis memuru ile eşi trafik kazasında öldü - Haberler Son Dakika

  • 78 yaşındaki Emine Hür yönetimindeki RE 566 plakalı salon araç ile Lefkoşa’dan Gazimağusa’ya doğru seyrettiği esnada, Korkuteli kavşağında park halinde duran Hüsnü Can sorumluluğundaki LK 180 plakalı TIR’ın arka kısmına çarptı.

 

Park halindeki TIR'a çarptı

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu