Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Parti marti dinlemem, çıkıp açıklarım…”

Ülkenin PCR kapasitesini çok iyi bildiğini aktaran Pilli, “Gölgem, Ersan Saner'in üzerindedir” ifadelerini kullandı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Eski Sağlık Bakanı ve Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili Ali Pilli, Ada TV ekranlarında yayınlanan bir programa katılarak açıklamalarda bulundu.

Pilli, eğer halkın sağlının tehlikeye atacak bir yanlış görür ise “parti marti dinlemem, çıkıp açıklarım…” dedi.

“AŞI ÇOK ÖNEMLİDİR”

Dr. Pilli, Koronavirüs aşılama kampanyasıyla ilgili olarak konuşarak, kısa sürede aşıya ulaşılarak tüm ülkenin aşılanması gerektiğini dile getirdi.

“Hangi aşıya ulaşırsak ulaşalım, aşıyı yaptırmamız gerekir” diyen Pilli, ülkeye gelen aşılar hakkında bilgi verdi.

“UBP-HP KOALİSYON HÜKÜMETİNİN ALDIĞI KARARLAR ÇOK DOĞRUYDU”

Ali Pilli, UBP-HP koalisyon hükümetinin Koronavirüs sürecinde alınan kararların doğru ve zamanında alındığını söyleyerek şunları aktardı: “O dönemde bizim güçlü bir altyapımız yoktu. Şimdi altyapımız güçlendi, artık şimdi yemek pişti. Şu an bunun meyvesini alma zamanıdır… Bu ay çok önemlidir, ciddi bir çalışma ister Nisan’a rahat girebilmek için. Özveriyle bu dönemi atlatmak lazım… Herkes görevini yapsın…”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu