FutbolKıbrısManşetSporToplum

Paşaköy’de Kritik 90 Dakika

Aksa Süper Ligi 8. hafta cumartesi bir diğer maç Paşaköy'de oynanacak. Mesarya ile Merit Alsancak Yeşilova takımları karşı karşıya gelecek

Aksa Süper Ligi 8. hafta cumartesi bir diğer maç Paşaköy’de oynanacak. Mesarya ile Merit Alsancak Yeşilova takımları karşı karşıya gelecek.

Mesarya takımı ligde oynadığı son maçta zorlu rakibi Yenicami karşısında galip gelerek çok önemli 3 puan almıştı. Mesarya ekibi rakibine ligdeki ilk yenilgisini aldırırken zirve yarışının içinde bende varım dedi. Nazım Aktunç’un takımı son 7 maçta 14 puan topladı. Mesarya ligin kalesinde en az gol gören iki takımdan biri ve bu rakam 3 olarak dikkat çekiyor.

Mesarya iç sahada oynadığı maçlarda ise kalesinde gol görmedi. Mesarya kalesini gole kapatan takım olarak dikkat çeksede rakip ağlara 7 gol attı ve bu rakam en az gol atan takımlar arasında yer alıyor. Nazım Aktunç’un bu maçtaki en büyük kozu son zamanlarda yükselen form grafiği ile dikkat çeken Ahmet Kara olacak.

Merit Alsancak Yeşilova takımı ligde son 7 maçta topladığı 4 puanla düşme potasında yer alıyor. Alsancak ekibi geride kalan haftada performansı ile geçen sezonu arıtıyor. Teknik anlamda takımın başında Mehmet Merteroğlu gözüksede hocanın bu maçta nasıl bir oyun planı olduğunu kestiremiyoruz.

Genel tabloya baktığımız zaman Merit Alsancak Yeşilova dış sahada henüz galibiyet alamadı ve 1 puan topladı. Kendi sahasında kalesinde gol görmeyen Mesarya ile dış sahada 1 puan alan Merit Alsancak Yeşilova takımlarının mücadelesinde maçın mutlak favorisi Mesarya olarak görülüyor. Paşaköy Hasan Onalt Stadı’nda cumartesi saat 14:30’da oynanacak maçı hakem Tufan Çerçioğlu yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu