KıbrısManşetToplum

Pazar günü, Metehan-Alayköy Çevre Yolu ile Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bisiklet yarışı gerçekleştirilecek

Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu tarafından, 04 Şubat Pazar günü 08:30-12:00 saatleri arasında, Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerinde bulunan Sevgi Çemberi ile Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bulunan Yılmazköy Alt Geçidi arasındaki yol güzergahında bisiklet yarışı gerçekleştirilecek.

Polis’ten yapılan açıklamada, belirtilen tarih ve saatler arasında, bisikletli sporcular Metehan-Alayköy Çevre Yolu üzerinde bulunan Sevgi Çemberinde yarışa başlayıp, çevre yolunu takiben Alayköy Ağıllar Çemberinden Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’na çıkılacak ve Güzelyurt istikametine devam edilerek Yılmazköy Alt Geçidine ulaştıktan sonra buradan geri dönüp, aynı yol güzergahını takip ederek Sevgi Çemberine gelinecek ve yarış burada bitecek.

Yarış süresince bisikletli sporculara Polis Eskortu eşlik edecek olup, geçilecek güzergahtaki tüm çember ve kavşaklar polis tarafından kesilerek araç trafiğine kapatılacak.

Polis, Bisiklet Yarışı devam ettiği sürece, bahse konu yol güzergahını kullanacak olan sürücülerin kendileri ile sporcuların can ve mal güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerektiğini açıkladı.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu