KıbrısManşetMotor SporlarıSporToplum

Pazar günü Serhatköy ile Mevlevi Çemberi arası yol kapalı olacak

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre 23 Ekim 2022 Pazar günü, 09:00-18:00 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bulunan Serhatköy Alt Geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında, çift şeritli yolda motosiklet drag yarışı düzenleneceğinden yol kapalı olacak

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre 23 Ekim 2022 Pazar günü, 09:00-18:00 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bulunan Serhatköy Alt Geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında, çift şeritli yolda motosiklet drag yarışı düzenleneceğinden yol kapalı olacak.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde:

Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu tarafından 23 Ekim 2022 Pazar günü, 09:00-18:00 saatleri arasında, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu üzerinde bulunan Serhatköy Alt Geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında, çift şeritli yolda motosiklet drag yarışı düzenlenecektir.

Belirtilen tarih ve saatlerde, Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu’nun Serhatköy Alt Geçidi ile Mevlevi Çemberi arasında kalan kısmı, çift yönlü olarak trafik akışına kapatılacaktır.  Lefkoşa ve Güzelyurt istikametlerinden gelen araçlar için ulaşım, Serhatköy üzerinden eski Lefkoşa–Güzelyurt Anayolu güzergahından sağlanacaktır.

Bu güzergahı kullanacak olan sürücülerin kendi güvenlikleri açısından yavaş ve dikkatli seyretmeleri, ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu