KıbrısManşetSiyaset

Özersay, sahte diploma konusunda hatırlattı:

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahte diploma konusunu yeniden gündeme taşıdı. Özersay, haksız yere "sahte diploma" alanların "peşini bırakmak yok" diyerek konunun takipçisi olduklarını ifade etti.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sahte diploma konusunu yeniden gündeme taşıdı. Özersay, haksız yere “sahte diploma” alanların “peşini bırakmak yok” diyerek konunun takipçisi olduklarını ifade etti.

Özersay’ın paylaşımı şöyle:

“Benim kızım üniversite üçüncü sınıfta, başarılı olsun diye diye ek ders aldırdık, ödemek için hanımla birlikte canımızı yedik, üç yıldır okul harcını öderiz, durmadan zam gelir, arkadaşıyla birlikte bir ev tuttuk, hep masraf eşimle birlikte gece gündüz çalışarak karşıladık, yollarda gidip gelirken aman kaza yapar mı, neden gecikti diye kapıları gözledik, sınavdı, sınıfı geçtiydi, kaldıydı derken çektiğimiz stres de cabası. İşte tem da bunun için bu haksız yere alınan SAHTE DİPLOMA olaylarının peşini bırakmayın hocam” dedi yol üstünde durduğum bir yerde tanımadığım bir vatandaş. Bu konu, hak ederek diploma alan HERKESİN AĞIRINA GİDİYOR, bilin istedim…Peşini bırakmak YOK! Aynen DEVAM!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu