Güney KıbrısManşet

Polemidya’da bir kişinin tasarrufunda 669 gram uyuşturucu bulundu

Polemidya’da ikamet eden 37 yaşındaki bir şahsın tasarrufunda 669 gram kokain ele geçirildi, zanlı soruşturma kapsamında 8 gün tutuklu kalacak.

Güney Kıbrıs Polisi Narkotik Şube (İKAN) ekiplerinin salı akşamı, Polemidya’da ikamet eden 37 yaşındaki bir şahsın tasarrufunda 669 gram uyuşturucu ele geçirdiği bildirildi.

Politis gazetesi, aldığı ihbarı değerlendiren polisin, şahsın evine baskın yaptığını; ancak şahsın uyuşturucuyu alarak kaçmaya çalıştığını, komşusunun evine girerek uyuşturucuyu fırının içine sakladığını ve gözden kaybolduğunu, sonrasında da gönüllü olarak gidip teslim olduğunu yazdı.

Haberde, şahsın fırına sakladığı uyuşturucunun 647 gram olduğu; evinde yapılan aramada ise 22 gram uyuşturucu daha bulunduğu kaydedildi.

Gazete, şahsın fırın içine sakladığı 647 gram uyuşturucuyla bağlantısı olduğunu reddettiğini ve 22 gram uyuşturucunun kendisine ait olduğunu söylediğini belirtti.

Şahsın 68 yaşındaki babası ile 65 yaşındaki annesinin de başta gözaltına alındığını, ardından da serbest bırakıldığını yazan gazete, Limasol Kaza Mahkemesi’nin 37 yaşındaki şahıs aleyhinde 8 günlük tutukluluk emri verdiğini kaydetti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu