KıbrısManşet

Polis Bülteni…

KKTC Polis Basın Bülteni’ne göre yaşanan polisiye olaylar...

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgiler doğrultusunda;

Petrol istasyonunu soydular, zanlılardan birinin evinde uyuşturucu madde bulundu
Dün saat 04:00 sıralarında, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir petrol istasyonunun giriş kapısı hasara uğratılarak açılmış ve içeriye girildikten sonra, işletme içerisindeki kasada muhafaza edilen 26.300 TL nakit para ve cep telefonu çalındı. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen E.B.(E-18), E.Ç.(E-18) ve Y.E.(K-18) tutuklandı.

Soruşturma kapsamında, zanlı E.B.’nin Lefkoşa’da kalmakta olduğu ikametgahta mahkeme emri ile yapılan aramada, saksılar içerisinde ekili iki kök hintkeneviri olduğuna inanılan bitki bulunarak emare olarak alındı. Soruşturma devam ediyor.

İthali yasak ve gümrüksüz 67 elektronik nargile ele geçirildi
Girne’de, Gümrük ve Rüsumat Dairesi görevlileri tarafından dün gerçekleştirilen operasyonda, G.A.(E-31) ve M.A.A.(E-26)’nın tasarruflarında ithali yasak ve gümrüksüz olan muhtelif markalarda toplam 67 adet elektronik nargile tespit edilerek emare olarak alındı. Bahse konu şahıslar ve mesele ile bağlantısı olduğu tespit edilen D.D.(E-36) tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

Akdoğan’da tarlada yangın çıktı
Dün sabah saat 10:00 sıralarında, Akdoğan köyünün kuzeyinde bulunan bir tarla içerisinde, Cemil Çelebi’ye ait çalışır durumdaki rulo balya bağlama makinesinin muhtemelen rulmanların sıkışarak ısınması sonucu bir yangın meydana geldi. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürüldü, çıkan yangın sonucu söz konusu balya bağlama makinesi ile bir adet rulo balya tamamen yandı. Soruşturma devam ediyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu