KıbrısManşet

Polis ekipleri saldırganı bulmak için her taşın altına baktı

Mehmet Akacan'a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından, kayıplara karışan saldırgan, Girne Polis Müdürlüğü'ne bağlı Adli Şube'de görevli polis ekipleri tarafından titizlikle yürütülen soruşturma ve gerçekleştirilen bir dizi operasyon neticesinde kıskıvrak yakalandı

Girne’de Beylerbeyi bölgesinde 31 Ocak Pazartesi günü Mehmet Akacan’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından, kayıplara karışan saldırgan, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis ekipleri tarafından titizlikle yürütülen soruşturma ve gerçekleştirilen bir dizi operasyon neticesinde kıskıvrak yakalandı.

3 gündür evlerine dahi gitmeden saldırganın peşine düşen, Girne’yi adeta karış karış arayıp her taşın altına bakan Adli Şube’de görevli polis ekiplerinin başarılı operasyonu neticesinde zanlı ele geçirildi.

Kurşunlama zanlısının yanı sıra çok sayıda kişinin tutuklandığı ve gözaltına alındığı da öğrenilirken, sabah saatlerine kadar büyük bir gizlilik içerisinde yürütülen soruşturmanın devam etmesi ve yeni tutuklamaların da yapılması bekleniyor.

Tutuklanan zanlıların yarın sabah geniş güvenlik önlemleri altında, Girne Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarılması bekleniyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu