KıbrısManşet

Polis Genel Müdürü Kasım Kuni, öğrencileri makamında ağırladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Şht. Tuncer İlkokulu Müdürü Hüseyin TEHDİT başkanlığında, Lefkoşa Merkez ilkokullarından oluşan 10 kişilik öğrenci heyeti bugün Polis Genel Müdürü Kasım Kuni’yi makamında ziyaret etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Şht. Tuncer İlkokulu Müdürü Hüseyin Tehtid başkanlığında, Lefkoşa Merkez ilkokullarından oluşan 10 kişilik öğrenci heyeti bugün Polis Genel Müdürü Kasım Kuni’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Şht. Tuncer İlkokulu Müdürü Hüseyin TEHDİT, kendilerini böylesi özel bir günde, yoğun işleri arasında kabul eden Polis Genel Müdürü Kasım Kuni’ye teşekkür etti ve yeni atandığı Polis Genel Müdürlüğü görevinde başarılar diledi. Polisin Teşkilatının, Devletin en önemli kurumları arasında yer aldığına işaret eden Hüseyin TEHDİT, polisin her alandaki varlığının halka güven verdiğini belitti.

Polis Genel Müdürü Kasım KUNİ ise kabulde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öğretmenlerinizin desteği ile alacağınız eğitimlerle çok çalışarak Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı kalarak sizler geleceğimize yön vereceksiniz” diye seslenerek, öğrencilerin bayramını kutladı ve onlara polislik mesleği ile ilgili bilgiler ve öğütler vererek öğrencilerle sohbet etti.

KUNİ daha sonra makamını Gelibolu İlkokulu öğrencisi Gaye Güner’e vekaleten devretti. Polis Genel Müdür makamına oturan Gaye GÜNER “Polis Genel Müdürü olarak hangi konuya dikkat çekmek isterdin?” sorusuna karşılık olarak; “Trafik kazalarının önlenmesinde araç sürücülerinin özellikle ara sokaklarda daha yavaş seyretmelerini ve sürücülerin, yayaların yanı sıra sokak hayvanlarını da koruyarak araçlarını dikkatli kullanmaları gerektiği” konusundaki hassasiyetini dile getirdi.

Heyetten bir öğrenci Polis Genel Müdürü Kasım Kuni’ye çiçek takdim ederken, Kasım Kuni ise öğrencilere günün anısına hediye takdim edip öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu