KıbrısManşetToplum

Polis, İskele’de kuş uçurtmadı

İskele Polis Müdürlüğü, sorumluluk sahasında gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimleri, bölge halkının takdirini topladı

İskele Polis Müdürlüğü, sorumluluk sahasında gerçekleştirilen asayiş ve trafik denetimleri, bölge halkının takdirini topladı.


EĞLENCE MEKÂNLARI DENETLENDİ
İskele Polis Müdürlüğü, sorumluluk sahasında asayiş ve trafik denetimleri yapıldı. İskele’de yapılan denetimlerde; bölgede faaliyet gösteren kumarhaneler, eğlence mekânları ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde kontroller yapıldı. Kumarhanelerde yapılan denetimlerde kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 11 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

TRAFİKTE 137 SÜRÜCÜYE CEZA YAZILDI
Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler kapsamında ise 418 araç kontrol edildi. 90’ı yasal hız sınırın üzerinde süratli araç kullanmak, 3’ü trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak, 4’ü emniyet kemeri takmadan araç kullanmak suçlarından olmak üzere, toplam 137 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatılırken, 11 araç ise trafikten men edildi.

688 SÜRÜCÜ RAPOR EDİLDİ
Ülke genelinde polis tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerinde ise toplam 3 bin 218 araç sürücüsü kontrol edildi ve 201’i yasal hız sınırın üzerinde süratli araç kullanmak, 14’ü alkollü içki tesiri altında araç kullanmak, 5’i sürüş ehliyetsiz araç kullanmak, 87’si trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmak, 58’i emniyet kemeri takmadan araç kullanmak suçlarından olmak üzere, toplam 688 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. 3 araç sürücüsü tutuklandı, 79 araç ise trafikten men edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu