GenelKıbrısManşet

Polisiye Olaylar…

Lefkoşa’da telefon satışı yapan bir mağazadan 90 bin TL değerindeki 7 adet cep telefonu ile 200 TL nakit paranın çalınmasıyla ilgili yürütülen ileri soruşturmada, meseleyle bağlantısı olduğu tespit edilen Y.U.(E-21) tutuklandı.

Y.U’nun tasarrufunda 5 adet cep telefonu bulunarak emare olarak alınan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Ani Ölüm

Polis açıklamasına göre dün akşam , Akdoğan’da yaşayan Birsen Özlüoğlu (K-87) evinde aniden rahatsızlanarak, ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı sırada yaşamını yitirdi.

Ebokanın ölüm sebebi “pulmoner emboli”

Gazimağusa’da geçen perşembe günü evinde aniden rahatsızlanarak, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde hayatını yitiren Emmanuel Osıta Eboka’nın (E-25)’nın otopsisinde, ölüm sebebinin “pulmoner emboli” olduğu tespit edildi.

Ölümlerle ilgili soruşturma devam ediyor.

Kavga ettiği kişinin elmacık kemiğini kıran B.S tutuklandı

İncirli’de dün, aralarında yaşanan tartışma sonucu O.A.A.(E-37) ve B.S.(E-25) kavga etti. Kavga neticesinde elmacık kemiği kırılan O.A.A Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde kontrol altına alınırken, B.S tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.

Ağaçları kesip odunları çalan kişi tutuklandı

Kuruova’da Pale ovikla mevkiinde, yetkili makamdan izin almadan odun motoru ile 5 adet zeytin ağacını kökten kesen, 1 adet harnup ile şinya ağacını da budayarak, çıkan odunları aracına yükleyip çalan M.G.(E-42) tutuklandı.

Polis açıklamasına göre dün yaşanan olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu