KıbrısManşet

Polisiye olaylar

16.950 TL ve1430 Sterlin çaldı

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgiye göre, 2022 yılı içerisinde, Çatalköy’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinde çalışan İ.B. (K-42)’nin, müşterilerden elektrik ve su sayaçları ücreti olarak tahsil ettiği toplam 16,950 TL ile 1,430 Sterlin nakit parayı şirkete teslim etmeyip, tasarrufuna geçirmek suretiyle çaldığı tespit edildi. Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine, bahse konu şahıs tespit edilerek tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Lefkoşa ve Girne’de iki ayrı hırsızlık!

Geçtiğimiz günlerde Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir otelin SPA soyunma odası içerisinde, dolap içerisinde bulunan bir şahsa ait para cüzdanı ve içerisinde muhafaza edilen 2900 TL nakit para, kimlik kartı, sürüş ehliyeti, ve 3 adet çek yaprağı çalındı.  Olay polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen M.A. (E-21) tutuklandı.. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

Günün ilk saatlerinde, Girne’de Salih Miroğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir markete müşteri olarak giden A.M.B.(E-22)’nin, market içerisinde satışta sunulan 170 TL değerindeki alkollü içkiyi alıp, ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu