EğitimKıbrısManşetToplum

Prof. Dr. Eraslan, Polis Okulu öğrencilerine ders verdi

Polis Genel Müdürlüğü'nün davetlisi olarak ülkemizde bulunan Metaverse, Sosyal Medya ve Dijital Eğitim konularında uzman Prof. Dr. Levent ERASLAN tarafından, Polis Okulu Müdürlüğü’nde temel eğitimlerini görmekte olan polis ve itfaiye aday adaylarına yönelik düzenlenen seminer kapsamında "Kriminal İletişim (Sosyal Medya ve Terör Örgütleri)" konularında ders verildi

Polis Genel Müdürlüğü’nün davetlisi olarak ülkemizde bulunan Metaverse, Sosyal Medya ve Dijital Eğitim konularında uzman Prof. Dr. Levent ERASLAN tarafından, Polis Okulu Müdürlüğü’nde temel eğitimlerini görmekte olan polis ve itfaiye aday adaylarına yönelik düzenlenen seminer kapsamında “Kriminal İletişim (Sosyal Medya ve Terör Örgütleri)” konularında ders verildi.
Polis Okulu Müdürlüğü’nde düzenlenen seminere, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Zorlu TOPALOĞLU, Polis Genel Müdürü Ahmet SOYALAN, PGM 2. Yardımcısı Hüseyin SAĞIROĞLU, İlçe ve Bölüm Müdürlerinin yanı sıra Polis Okulu Müdürlüğü’nde temel eğitim gören polis ve itfaiye aday adayları katıldı.
Seminerin ardından Polis Genel Müdürü Ahmet SOYALAN, Prof. Dr. Levent ERASLAN’a KKTC Polis Teşkilatına eğitim konusunda yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu