KıbrısManşet

Rahat davranma lüksümüz yok!

Erhürman, herkesin çok fazla esnek davrandığını ancak şu andan itibaren çok dikkatli olmamız gerektiğini vurguladı.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, bugün tespit edilen 5 yeni vakanın 2’sinin yerel vaka olduğunun açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

“Yeni Normal” sürecinde içten dışa açık olduğumuz bu dönemde bu durumun beklenmeyen bir şey olmadığını ifade eden Erhürman, normal olmayanın sağlık altyapımızın hala hazır olmaması olduğunu vurguladı.

Erhürman, başta panedmi hastanesi olmak üzere yapılması gereken çoğu şeyin hala yapılmadığına dikkat çekerek, halkın elerinde kapalı kalarak yarattığı zamanın boşa harcandığını belirtti.

Herkesin son zamanlarda önlemler konusunda esnek davrandığına vurgu yapan Erhürman, şu andan itibaren çok dikkati olmamız gerektiğini hatırlattı.

Erhürman, herkesin elinden gelen katkıyı yapması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

`İki yerel vakamız var artık. “Yeni normal” denilen, içte ve dışa açık olduğumuz dönemde bu beklenmeyen bir şey değildi elbette. Ama “yeni normal”e tam da bu nedenle hazırlıklı girmek gerekiyordu.
Başta pandemi hastanesi olmak üzere yapılması gerekenlerin pek çoğu bütün uğraşlarımıza rağmen yapılmadı. Halkımızın evlerinde kapalı kalarak yarattığı zaman boşa harcandı ve bugün bütün yük sağlık çalışanlarımızın omuzlarına kaldı. Son zamanlarda hepimiz önlemler konusunda fazlasıyla esnek davrandık. Bugünden itibaren çok dikkatli olmalıyız. Hem halkımızın sağlığı, hem de sağlık çalışanlarımıza elimizden gelen katkıyı yapabilmek için…`

Diğer Haberler

Başa dön tuşu