KıbrısManşetMotor SporlarıSpor

Rallide fırtına “Deniz”den esti

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği 2021 Basel Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Chase Grup Rallisi unutulmayacak iki güne sahne oldu

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği 2021 Basel Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olan Chase Grup Rallisi unutulmayacak iki güne sahne oldu.

RALLİ İLE ZET KARTİNG ÖZLEMİ DİNDİ

2021 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı, Chase Grup ana sponsorluğunda; Near East Bank, Çağkan Yapı ve İskele Sistemleri, Capital Radyo, Chagla Car Care, Aveon Sigorta, Tekan Mobile, Limasol Online ve Alayköy Belediyesi yan sponsorluklarında hafta sonu büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Zet Karting’in kapılarını yeniden açmasıyla başlayan Chase Rallisi yine Zet Karting özel etabı ile Zet Karting pistinde tamamlandı. İkinci gün toplamda 7 özel etabı geçmek için start alan 15 ekipten 9’u finiş görerek ikinci gün tamamlandı.

İLK YARIŞTA ZAFER FAHRİ –TAN’IN

Genel klasmanda yarışın birincisi Flat Out Rally Team adına yarışan Deniz Fahri – Serhan Tan ikilisi oldu ve sezonun ilk yarışını kürsünün zirvesinde tamamladı. Yarışın ikinciliğini de yine aynı takımdan Mustafa Bulutoğulları – Mustafa Yücener elde etti. Kürsünün üçüncü basamağına ise Macila Rally Team adına yarışan Fikri Macila – Doğa Koyuncu ikilisi çıktı.

SINIF BİRİNCİLERİ

Yarışta Sınıf birincileri şöyle oluştu; Sınıf 2’de Deniz Fahri – Serhan Tan, Sınıf N’de Oktay Çocuk – Hüseyin Çocuk, Sınıf 1’de Buğur Kambillili – Niyazi Yorgancıoğlu, Sınıf 3’te Mahmut Özer – Ali Burhan, Sınıf R’de Önder Zaim – Emre Üngüder ikilisi birinciliğe ulaştı. Yarış sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere kupaları Chase Direktörleri Mehmet Yücel ve Caner Tosuncuk, Basel Holding Direktörü Gürsu Çakaloz ve KKTOK Başkanı Tigin Kişmir tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu