GenelKıbrısSpor

Resmi maç topu ve milli takım malzeme sponsorluğu için teklif kabul edilecek

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu önümüzdeki üç sezonu kapsayacak resmi maç topu ve milli takım malzeme sponsorluğu için teklif kabulüne başladığını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada tekliflerin 15 Mart 2022 tarihine kadar alınacağı belirtildi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu önümüzdeki üç sezonu kapsayacak resmi maç topu ve milli takım malzeme sponsorluğu için teklif kabulüne başladığını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklamada tekliflerin 15 Mart 2022 tarihine kadar alınacağı belirtildi.

Açıklama şöyle;

2022-2023 / 2023-2024 / 2024-2025 FUTBOL SEZONU
RESMİ MAÇ TOPU VE A MİLLİ TAKIM MALZEME SPONSORLUĞU ŞARTNAMESİ

Bu Şartname, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 2022–2023, 2023-2024 ve 2024-2025 Futbol Sezonu Resmi Maç Topu ve A Milli Takım Malzeme Sponsorluğunu üstlenmenin koşullarını içerir.

Şartnamenin konusu ilgili futbol sezonlarında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Süper Lig ve 1.Lig karşılaşmalarında resmi maç toplarının ve A Milli Takım malzeme sponsorluğunun yapılmasıdır.

Sponsor firma, maç topları ve A Milli Takım malzeme sponsorluğunun Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından kendisine verilmesi mukabilinde;

a) Süper Lig ve 1.Lig kulüplerine verilmek üzere FIFA onaylı (FIFA APPROVED MATCH BALL mühürlü) maç topunu sponsor tarafından belirlenecek adette ücretsiz ve/veya hibe edilecek şekilde temin edilmesi.

b) KKTC A Milli Takımına federasyon tarafından talep edilecek renk ve modelde çorap ve şortlar da dâhil 25 kişilik en az 2 set maç formasını temin edecektir.

c) KKTC Milli Takımı’na her sezon için federasyon tarafından talep edilecek renk ve modelde çorap ve şortlar da dahil maç formasını temin edecektir.

d) KKTC Milli Takımı’na federasyon tarafından talep edilecek renk ve modelde çanta ve spor ayakkabıyı temin edecektir.

e) KKTC Milli Takımı’na (a) bendinde belirlenen modelde maç topunu temin edecektir.

Yukarıda belirtilen malzemeleri 2022-2023 / 2023-2024 / 2024-2025 Futbol Sezonları’nda ücretsiz olarak vermeyi ve/veya hediye ve/veya hibe etmeyi kabul ve deruhte edecektir.

Sponsor firma Süper Lig ve 1.Lig takımlarının ihtiyaç duyabilecekleri maç toplarını stokunda bulundurmayı ve geciktirmeden talepleri karşılamayı ve yine satış indirimli fiyatlarını her sezon öncesi KTFF’ye bildireceğini kabul ve deruhte edecektir.
Teklifi kabul edilen ve sözleşme imzalanan firmanın ismi şartnamedeki sezonlar boyunca Resmi Maç Topu ve Milli Takımlar Malzeme Sponsoru olarak anılacaktır. Ayrıca KTFF nezdinde bulunan tüm görsellerde ve web sitesinde (www.ktff.org) logosuna yer verilecektir.
Teklif, en geç 15 Mart 2022 tarihi saat 17.00’a kadar KTFF Genel Sekreterliği’ne kapalı zarf usulü alındı belgesi karşılığı teslim edilmesi gerekir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu