DünyaManşetSpor

Rus kadın taraftar EURO 2020’de koca arıyor

Salgının etkisinin her geçen gün azalmasıyla EURO 2020 maçlarının oynandığı tribünlerde renkli görüntüler ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün oynanan İsveç-Slovakya maçına giden Rus kadın taraftarın açtığı pankart ise sosyal medyada çok konuşuldu. Anasteysha isimli Rus taraftar açtığı "looking for husband" (Koca arıyorum) pankartıyla dikkatleri üzerine topladı

St. Petersburg’da oynanan İsveç-Slovakya maçına giden bir Rus kadın taraftar, açtığı pankartla tüm dünyada gündem olmayı başardı. Rus taraftar, ‘Eş arıyorum’ pankartıyla Gazprom Arena’daki yerini alırken, fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Instagram adresini de kartona yazan taraftar, kısa süre içinde hatırı sayılır bir kitleye ulaştı.

Rusya hükümeti, EURO 2020‘de Rusya’da oynanacak maçlarda stat kapasitesinin yüzde 50’sinde taraftarların yer alacağını duyurmuştu. Alınan kararın ardından taraftarlar EURO 2020’deki maçlara akın ederken, tribünlerde pandemi öncesindeki heyecanlar yaşanmaya başladı.

GÜNDEM OLMAYI BAŞARDI

St. Petersburg’ta oynanan İsveç-Slovakya maçına giden bir Rus kadın taraftar, açtığı pankartla tüm dünyada gündem olmayı başardı. Taraftar, “Eş arıyorum” pankartıyla Gazprom Arena’daki yerini alırken, fotoğrafını sosyal medyada paylaştı.

Paylaştığı fotoğrafa bir mesaj da ekleyen Rus taraftar, “Eğlenin, gülümseyin ve keyfini çıkarın. EURO 2020’deki olumlu duygular, gülümsemeler, harika maçlar ve neşeli seyirciler için teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

Pankartı gören bazı taraftarların güzel modelle tanışmak istediği görülürken maç öncesi gündeme gelen bu pankart sosyal medyada çok konuşuldu.

STAT DIŞINDA DA PANKARTA DOLAŞTI

Maç öncesinde ve sonrasında elindeki pankart ile birlikte pozlar veren Anasteysha Lyubimova ile ilgili Instagram’da takipçi kazanmak istediği için yaptığı belirtildi.

Taraftarın maçtan önce stat dışında da aynı pankartla pozlar verdiği görüldü. Instagram kullanıcını adını veren taraftara Türk futbolseverler de yoğun ilgi gösterdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu