KıbrısManşetPolisiye – Adli

Sadece 5 çekiç darbesi olsa yaşama şansı vardı!

İskele’de meydana gelen, 16 yaşındaki Zehie Helin Reessur cinayetinin zanlısı Sefer Buğra Altundağ, bu sabah yeniden İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkeme, zanlının 7  gün süreyle daha tutuklu kalmasına emir verdi

İskele’de meydana gelen, 16 yaşındaki Zehie Helin Reessur cinayetinin zanlısı Sefer Buğra Altundağ, bu sabah yeniden İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç huzuruna çıkarıldı. Mahkeme, zanlının 7  gün süreyle daha tutuklu kalmasına emir verdi.

Mahkemede maktul Helin Reessur’un otopsi raporuna ilişkin verilen ifadede, 16 yaşındaki Helin’in başına aldığı 5 çekiç darbesi ile hayatta kalabileceği ve tedavi olarak yaşama şansının olduğu ortaya çıktı. Esas öldürücü darbenin boynuna demir boru ile aldığı 2 darbe olduğu ifade edildi. Mahkemede verilen bu detay salonda bulunan herkesin kanını dondurdu.

Soruşturma maksatlı zanlı aleyhinde 7 günlük ek tutukluluk süresi temin edilirken, İskele Kaza Mahkemesi önünde gerçekleştirilen eylemde zanlı Sefer Buğra Altundağ ve kadın cinayetlerine lanetler yağdırıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu