Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Sadık Cemil’de kritik 90 dakika

Aksa Süper Lig'de pazar günü oynanacak bir diğer önemli maçta Miracle Değirmenlik ile K.Kaymaklı takımları karşı karşıya gelecek.

Aksa Süper Lig’de pazar günü oynanacak bir diğer önemli maçta Miracle Değirmenlik ile K.Kaymaklı takımları karşı karşıya gelecek.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanacak bu dev maç öncesi iki takımın da formda olması futbolseverlere keyifli bir maç olacağını vaat ediyor. Ev sahibi takım Miracle Değirmenlik’te hafta içi yaşanan ”Kasım’ın Gözyaşları” krizi iki tarafın yaptığı açıklamalarla tatlıya bağlandı gibi gözüküyor.

Lig’de oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan ve henüz mağlubiyet yüzü görmeyen Miracle Değirmenlik’te Teknik Direktör Mehmet Bolkan bu 4 maçta sahaya onbir ile çıktı.

Kazanan takımı bozmak istemeyen tecrübeli çalıştıracının Kaymaklı maçında da aynı onbir ile çıkması bekleniyor. Mehmet Bolkan’ın bu maçta en büyük kozu son maçta da gol atan hücum attı olacak.

Kağıt üzerinde favori olarak gözükse de Miracle Değirmenlik takımını bu maçta zorlu bir rakibin bekledeği kanaatindeyiz. Ligde son maçta Türk Ocağı Limasol takımını 3-2 mağlup ederek 7 puanla 5. sırada bulunan Kaymaklı da moraller oldukça yüksek.

Karşılarında zorlu bir rakibin olduğunu bilen Önet kardeşler zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılarak rakibine ligdeki ilk yenilgisini aldırmak istiyor. K.Kaymaklı teknik ekibinin bu maçtaki en büyük kozu geçen hafta Türk Ocağı takımına 2 gol atan ve ligdeki gol sayısını da 4’e çıkaran Nijeryalı yıldız golcü Obada Felix.

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda pazar saat 15:30’da başlayacak maç BRT-1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bu dev maçta Ali Özer düdük çalacak.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu