FutbolKıbrısManşetSporToplum

Sadık Cemil’de Sonucu Merakla Beklenen Maç

Aksa Süper Ligi 7. hafta maçında Miracle Değirmenlik ile Lefke takımları karşı karşıya gelecek. Miracle Değirmenlik son 6 maçta 16 puan topladı. Mehmet Bolkan'ın takımı son 6 maçlık saha içi performansında futbol olarak eleştirilmesi taraftarı tatmin etmezken tabelaya baktığımız zaman Miracle Değirmenlik takımının zirvenin ortağı olarak görüyoruz

Aksa Süper Ligi 7. hafta maçında Miracle Değirmenlik ile Lefke takımları karşı karşıya gelecek. Miracle Değirmenlik son 6 maçta 16 puan topladı. Mehmet Bolkan’ın takımı son 6 maçlık saha içi performansında futbol olarak eleştirilmesi taraftarı tatmin etmezken tabelaya baktığımız zaman Miracle Değirmenlik takımının zirvenin ortağı olarak görüyoruz.

Son 4 maçını kazanan Değirmenlik sahasında oynadığı 3 maçı da kazandı. Kasım’ın sakatlığından dolayı eski takımına karşı oynayamayacağı maçta Burak Koçar’ın tekrar formasına kavuşması bekleniyor. Yeşil beyazlı takımda bir diğer sıkıntı ise Cihangir derbi maçı öncesi Semih Ünaldı’nın kart ceza sınırında olması.

Değirmenlik maçı kazanarak zirve yarışını sürdürmek istiyor. Lefke teknik adam değişikliğinden sonra Çağan Çerkez’in takımın başına geçmesi ile son 2 lig maçını kazandı ve 6 puan topladı. Karadağ ekibinde moraller oldukça yüksek. Çağan Çerkez’in güçlü rakibi karşısında oyun planının nasıl olacağı ise merak ediliyor.

Mor beyazlı takım maçı kazanarak çıkışını sürdürmek rakibine de ligde ilk yenilgisini aldırmak istiyor. Pazar saat 14:30’da Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanacak maç BRT-1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçı Fehim Dayı yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu