KıbrısManşet

Sadıkoğlu: 32 yaşlının 9’u pozitif

İskele’deki Sınırüstü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin yönetiminin bugünden itibaren İskele Belediyesi’ne devredilmesinin gündeme gelmesinin ardından çalışmalara başlandı.

CANLI AKTARIM

İskele’deki Sınırüstü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin yönetiminin bugünden itibaren İskele Belediyesi’ne devredilmesinin gündeme gelmesinin ardından çalışmalara başlandı. İskele Belediyesi’nden gelen ekipler bakımevinde inceleme ve temizlik çalışmaları yapılırken konu ile ilgili açıklamada bulunan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, “Sadece sosyal medyada yorum yapmak yerine burada yardımcı olmak için elinden geleni yapan vatandaşlarımız var” ifadeleri ile yalnızca iş insanları ve belediyelerin değil vatandaşında bakım ve onarımı için yardımcı olduğunu dile getirdi.

Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun da açıklama yaptığı üzere Covid-19 olan hastaların Burhan Nalbantoğlu Hastahanesi’ndeki yeni açılan Göğüs Hastalıkları servisinde müşaade altında alınması ardından da Covid-19 hastası olmayan yaşlıların ise Özok Yurdu’na sevk edileceğini açıklayan Sadıkoğlu, yaşlıların Özok Yurdu’ndan sonra Mağusa’da bulunan özel bir yurda yerleştirileceklerini ifade etti.

BAKIM EVİ 3 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK

Vakıf binasında tadilata başlayacağız. Gerekenin yapılacağı konusunda taahhüt edildi. Bakım evi 3 ay içerisinde tadil edilecek. 32 kişi var. 9’u pozitif. Burada şu anda 22 kişi var.

Tadilat bittikten sonra da tüm yönetim İskele Belediyesi’nde olacağını ifade eden Sadıkoğlu, tadilat boyunca kapalı olacak bakım evindeki çalışan personelin de bu sürede ödenmeye devam edeceğini belirtti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu